Packed with Love

- Categorie Blogs

Bij Tea Bar draait het om meer dan alleen thee. Onze slogan "Packed with Love" betekent dat we niet alleen aandacht besteden aan de kwaliteit van onze blends, maar ook aan hoe elk pakketje met zorg en liefde wordt samengesteld. Achter elk doosje thee schuilt een verhaal – en daar maken we graag ruimte voor.

Een van de manieren waarop we "Packed with Love" in de praktijk brengen, is door onze samenwerking met sociale initiatieven zoals Amerpoort en Betere Buren. Deze organisaties helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door hen waardevolle werkervaring te bieden, bijvoorbeeld door hen in te zetten bij het inpakken van onze producten.

Amerpoort zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij helpen ons met het inpakwerk van de theezakjes, blikjes en pakketten. Hier gaat het niet alleen om werk, maar ook om persoonlijke groei en het ontwikkelen van trots. Elk ingepakt product draagt een beetje van hun zorg en aandacht in zich mee.

Ook bij Betere Buren wordt onze thee met liefde verpakt. Deze organisatie biedt werkgelegenheid aan mensen die om verschillende redenen moeite hebben met het vinden van regulier werk. Ze zorgen ervoor dat onze theeblends netjes en zorgvuldig worden ingepakt, zodat ze klaar zijn om bij onze klanten te belanden. Hun inzet maakt dat elk pakketje gevuld is met meer dan alleen thee – er zit een verhaal achter.

Daarnaast pakken we bij Tea Bar ook zelf veel producten in. Ons team selecteert met de hand de beste theeën, vult potjes en stelt pakketten samen. Op deze manier blijven we betrokken bij elke stap van het proces, zodat onze klanten de zorg en aandacht voelen bij elk pakketje dat ze openen. De persoonlijke touch zit in de details.

Packed with Love betekent voor ons dan ook niet alleen dat we liefde stoppen in de thee die we verkopen, maar ook in de manier waarop we onze producten verpakken. Of het nu gaat om een hand gevuld zakje door een medewerker van Amerpoort, een mooi theeblikje van Betere Buren, of een pakketje dat zorgvuldig door ons team is samengesteld – alles gebeurt met aandacht.

Dus, de volgende keer dat je een bestelling plaatst, weet je: jouw thee is niet zomaar thee. Het is met zorg ingepakt door mensen die het werk met liefde doen. En dat maakt elk pakketje bijzonder.

With love,

Team Tea Bar, Amerpoort & Betere Buren

Share this content