MATCHA ZEEF RVS
chat
Reviews (0)
Dit vinden onze klanten:
RVS Zeef
Mag in de vaatwasser, maar spoel bij voorkeur af na gebruik met lauwwarm water. In de vaatwasser slijten producten namelijk sneller.
Hoe maak je matcha?
De traditionele Japanse matcha ratio is 1 gram per 80 ml
- Gebruik 1 gram (een halve theelepel) per 80 ml heet (niet kokend!) water. Zeef de matcha boven een brede kom en los op met een kleine garde of klopper. Klop een M vorm tot er een schuimlaag ontstaat en het poeder helemaal opgelost is.
Gebruik voor het beste resultaat een matcha maatlepel (schept precies 1 gram) en een matchaklopper.
Zelf matcha latte maken?
Dan gebruik je meer matcha. Melk heeft een dominante smaak en je moet de matcha wel blijven proeven:
- Gebruik ca 3 gram en los helemaal op in 60 ml heet water.
- Voeg deze shot matcha toe aan 180 ml opgeschuimde melk(vervanger).
Datasheet
- Soort:
- accessoires
- Type:
- RVS Zeef voor Matcha
Specifieke referenties
- ean13
- 8718692286542