FRAMBOZENBLAD
Dit vinden onze klanten:
Ingrediënten:
- gesneden frambozenblad
Gebruik een volle theelepel per kop en laat 5-10 min trekken in kokend heet water.
In Angelsaksische landen zweren ze bij frambozenblad (Raspberry Leaf) – zeker in de laatste weken van de zwangerschap, maar dit kruid kan iedereen goed gebruiken. Het zit boordevol ijzer, vitamine C, looistoffen en andere mineralen. Van oudsher wordt frambozenblad gedronken voor:
✓ Ondersteuning in de laatste fase van de zwangerschap (vanaf 34 weken!)
✓ Een boost voor herstel na de bevalling
✓ Een verzachtende werking bij menstruatieklachten zoals PMS en buikpijn
Frambozenblad is kruidig en aards van smaak. Combineer het met gember, munt of kamille voor een lekker kopje en probeer ‘m ook eens als ijsthee voor een frisse twist.
Bij Tea Bar houden we van kruidenthee én van goed informeren. Lees alles over frambozenblad in onze blog!
Download(s) voor dit product:
FrambozenbladDatasheet
- Hoofdingredienten:
- Frambozenblad
- Voor welke bui:
- Gezond
- Soort:
- Kruidenthee (cafeïnevrij)
- Soort:
- Aromavrij
- Allergenen:
- Lactosevrij
- Allergenen:
- Suikervrij
- Allergenen:
- Notenvrij
- Allergenen:
- Cafeïnevrij
- Allergenen:
- Glutenvrij
- Aroma's:
- Geen aroma
- Smaak:
- Puur
- Type:
- Frambozenblad voor zwangere vrouwen
- Kenmerk:
- Puur
Specifieke referenties
- ean13
- 8718692281158