MATCHALEPEL BAMBOE
chat
Reviews (0)
Dit vinden onze klanten:
- Niet geschikt voor de vaatwasser
- Droog direct na het afwassen af om vervorming te voorkomen
- Bewaar op een droge plek
Hoe maak je matcha?
De traditionele Japanse matcha ratio is 1 gram per 80 ml
- Gebruik 1 gram (een halve theelepel) per 80 ml heet (niet kokend!) water. Los de matcha op in een brede kom met een kleine garde of klopper. Klop een M vorm tot er een schuimlaag ontstaat en het poeder helemaal opgelost is.
Gebruik voor het beste resultaat een matcha maatlepel (schept precies 1 gram) en een matchaklopper.
Zelf matcha latte maken?
Dan gebruik je meer matcha. Melk heeft een dominante smaak en je moet de matcha wel blijven proeven:
- Gebruik ca 3 gram en los helemaal op in 60 ml heet water.
- Voeg deze shot matcha toe aan 180 ml opgeschuimde melk(vervanger).
Specifieke referenties
- ean13
- 8718692285941